Saponi - Skönhetsprodukter

Saponi huset representerar högkvalitativa europeiska varumärken för olika hem och personligheter med hjärta för naturlig skönhet och historiska arv. Vi på Holmsunds Blommor hälsar dig välkommen till Saponi´s underbara värld med makalösa dofter och mjukgörande skönhetsprodukter. I butiken hittar Ni just nu Cupcake soaps, Naturally European och Panier des Sens Les Essentiels.

Cupcake soaps. Lyxigt vackra & oemotståndliga handgjorda Cupcake tvålar. Mjukgörande & mycket fuktgivande då de är berikade med vegetabiliskt glycerin. Handgjorda i England & doftblandningar i tvålarna är av topp kvalitet & parabenfria.

Naturally European. Plockar från det bästa som Europa har att erbjuda. Dofter som bär dig från kust till kust, genom skogar och dalar, över bördig jordbruksmark, frodiga ängar och fjäll. Naturally European använder naturliga ingredienser, dofter och färger med eco-vänliga förpackningar.

Panier des Sens Les Essentiels. Alla produkterna innehåller eteriska oljor med en unik och fin doft som har valts ut främst för sina aktiva vegetabiliska ämnen som ger extra näring och fukt till huden.

Gardeners Therapy. Denna trädgårdsserie är full av nyttiga ingredienser för att boosta din hud och njuta av efter en hård dags trädgårdsarbete. Serien har en fräsch och örtig doft av Rosmarin, Spearmint och Juniper. Produkterna är mycket återfuktande och mjukgörande.


Produkter
Övrigt