Nya smaker i butiken!

Nya smaker i butiken!

Idag har vi packat upp nya godsaker i butiken. Kanderade gourmetpopcorn som innehåller mycket gott men de innehåller inte gluten, laktos, natriumglutamat, transfetter eller genetiskt modifierad majs. Popcornen är även fria från mjölk, ägg och soja, de innehåller inte heller nötter.

Vi har packat upp följande smaker;

Sweet Caramel Corn
Karamellpopcorn med fyllig, krispig karamell som vi kokar enligt eget familjerecept. Vi använder smakrikt brunt farinsocker och andra svenska sockersorter. En svensktillverkad amerikansk klassiker.

Crazy Rainbow
Galna färger och fantastiskt goda fruktsmaker finner du i dessa krispiga, kanderade popcorn. En perfekt mix av apelsin, blåhallon, citron, smultron och äpple.

Café Mocha
Otroligt goda popcorn med smak av kaffe. Grunden till Café Mocha är våra supergoda karamellpopcorn Sweet Caramel Corn.

Strawberries & Cream
Sommarsmaken nummer ett för många är jordgubbar med grädde. Här får du en härlig blandning av våra gourmetpopcorn. Självklart laktosfritt, som alla våra produkter, för att alla ska kunna njuta.

Licorice Rocks
Är du en lakritsfantast precis som vi så kommer du att älska våra härliga Licorice Rocks. Fyllig lakritssmak med en perfekt blandning av sött och salt.

Choco Pop
För alla chokladfantaster kan vi presentera Choco Pop som vi täckt med underbar chokladkaramell. Vi använder vår omtyckta karamellbas och tillsätter kakao. Fri från mjölk och soja i likhet med våra andra produkter.

Monkey Pop
Barnsligt goda! Här har vi kanderat våra gourmetpopcorn med choklad- och banankaramell.

Lemon & Licorice
Klassiska smaker! Karamellpopcorn med härlig citron- och lakritssmak.


Produkter
Övrigt