Blommor till balkonglådan!

Blommor till balkonglådan!

Nu har det kommit hem en leverans med fina Pelargoner från våra vänner på Brants Handelsträdgård. Vi har tagit hem ett flertal olika modeller som passar utmärkt att plantera i balkonglådan. Välkomna in till oss på Trädgårdsgatan 3 i Holmsund.

Hur sköter jag min pelargon?
Pelargoner är riktigt lättskötta, de behöver lite gödning för att växa och blomma bra. Under sommarhalvåret mår blommorna bra av att stå utomhus. Pelargoner behöver mycket ljus för att blomma. Söderfönster kan ibland bli för hett mitt på sommaren så va uppmärksam på hur du placerar din Pelargon. Låt plantan torka upp nästan helt mellan vattningarna.

Brants Handelsträdgård; All odling sedan 25 år tillbaka bedrivits med biologisk bekämpning, vilket innebär att all bekämpning sker miljövänligt. Det är också anledningen till att Brants Handelsträdgård sedan tio år tillbaka installerat fjärrvärme.
Brants Handelsträdgård är också en av de få odlare som fått äran att odla årets pelargon, vilket innebär att man varje år väljer ut en viss pelargonsort som ska vara denna säsongens årets pelargon. Vill Ni ha Pelargoner av hög kvalité som dessutom är närodlade ja då ska Ni komma in till oss på Holmsunds Blommor.


Produkter
Övrigt