Woodwick - Sprakande Doftljus

Ni hittar ett bra sortiment av WoodWick sprakande ljus i Holmsund utanför Umeå. I vårt sortiment hittar Ni just nu ett 20-tal olika dofter i två storlekar, 40-timmar respektive 100-timmars brinntid.

WoodWick är ett doftljus med träveke som sprakar precis som en levande brasa. Ljusen har en helt unik och patenterad träveke som gör att de brinner med en större låga än vanliga ljus och dessutom sprakar som en öppen eld. WoodWick har dessutom bland de längsta brinntiderna på marknaden och ljusen tillverkas av enbart naturliga ingredienser och naturliga etersiska oljor.


Här följer några tips om hur du njuter bäst av doftljusen och ökar livslängden.

¤ Låt ljuset brinna tills dess att vaxet smält hela vägen ut till glaset vid varje användning innan det släcks, då kommer ditt ljus att brinna bättre nästa gång du tänder det.

¤ Om veken är längre än 7-8mm ovanför vaxytan på ett nytt ljus, tänd veken och vänta någon minut tills överskottet av veken har kolnat. Blås ut ljuset och bryt bort den förkolnade delen av veken och återtänd ljuset.

¤ Om ditt ljus börjar sota, släck ljuset och vänta tills vaxet stelnat och bryt sedan bort den del av veken som har förkolnats.

¤ Sätt aldrig på locket på glasbehållaren när ljuset är tänt eller fortfarande varmt. Lämna heller aldrig ett ljus utan uppsikt.

¤ Ett ljus som har brunnit ut helt kan enkelt återanvändas eller återvinnas, du behöver bara diska det med vanligt diskmedel.

I WoodWicks sortiment finns även ljus med 180-timmars brinntid, doftoljor, doftpåsar och vaxkakor. Alla dessa produkter kan vi givetvis ta hem till dig om du önskar. Kom förbi och upplev ljusen i vår butik, välj bland alla härliga dofter och hör hur ljuset knastrar. För Er som är känsliga mot starka dofter så har vi även tagit hem ett doftfritt ljus men med samma sprakande träveke.


Produkter
Övrigt